Duch BeatMaker
Liczba postów : 116 Punkty : 450 Pomógł : 10 Join date : 16/07/2010 Skąd : Sosnowiec Program : FLS 9, CEP 2
| Temat: Współpraca / czekasz czy bierzesz sprawy w swoje ręce. Wto Kwi 26, 2011 6:40 pm | |
| Yo!
Wysyłacie swoje bity do osób z podziemia (chodzi mi o tych już rozpoznawalnych) z którymi chcielibyście współpracować?
Ja ostatnio wybrałem sobie 15 osób których chciałbym usłyszeć na mojej pierwszej płycie. Na razie mam dwie pozytywne odpowiedzi. No ale liczę na kolejne. Pewnie się kuurwa przeliczę, no ale próbować warto.
Jak to jest u was. Bierzecie sprawy w swoje ręce czy czekacie, aż ktoś się sam zgłosi? | |
|
SNY
Liczba postów : 5 Punkty : 141 Pomógł : 5 Join date : 30/01/2011 Skąd : Okolice Jarocina Program : Fl Studio 9 XXL
| Temat: Re: Współpraca / czekasz czy bierzesz sprawy w swoje ręce. Wto Kwi 26, 2011 6:42 pm | |
| Ja wysyłam do tych co grają na legalach haha nie no żartuje, ale generalnie sam podbijam do różnych ludzi na myspace, nie warto czekać aż ktoś coś za Ciebie ogarnie.
| |
|
MichaLaK Moje Bity Bujają
Liczba postów : 211 Punkty : 879 Pomógł : 15 Join date : 29/09/2009
| Temat: Re: Współpraca / czekasz czy bierzesz sprawy w swoje ręce. Wto Kwi 26, 2011 6:48 pm | |
| U mnie to zależy ;] Jak mam ochotę na współpracę z kimś to piszę do niego.. Jak ktoś pisze do mnie to rozważam czy jest dobry itd. | |
|
Sponsored content
| Temat: Re: Współpraca / czekasz czy bierzesz sprawy w swoje ręce. | |
| |
|